Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Chill Mind – taideterapiaryhmä

Lisätietoa tapahtumasta

Chill Mind -kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia -taideterapiaryhmä maanantaisin 7.9.–9.11.2020 klo 17–18:30 Essyn tiloissa, Itämerenkatu 5 A, 6. kerros, Helsinki.

Ryhmä on suunnattu työikäisille syöpään sairastuneille. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa. Ohjaajina toimivat ratkaisukeskeiset kuvataideterapeutit Sari Masalin-Miettinen sekä Daniela Ho-Sam-Sooi.

Taideterapia perustuu luovan toiminnan eheyttävään ja aktivoivaan vaikutukseen ja tätä kautta tapahtuvaan sanalliseen vuorovaikutukseen. Ratkaisukeskeinen terapia on koulutetun terveydenhoitoalan ammattilaisen antamaa keskusteluapua- ja tukea, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta voimaan mahdollisimman hyvin ja kehittää kokonaisvaltaista hyvinvointia: Keho ja mieli ovat jatkuvassa yhteistyössä, on tärkeää huomioida molemmat osa-alueet.
Taideterapiassa käytetään monipuolisesti erilaisia ilmaisumuotoja esim. kuvataidetta, musiikkia, kirjoittamista, draamaa tai kehollista liikettä. Taiteen käyttö on itseilmaisullista ja toimii vuorovaikutuksen sekä itseymmäryksen välineenä. Taideterapiatunti sisältää alustuksen, taidetyöskentelyn ja valmiiden töiden purkamisen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 1.9. Kirsi Roosille p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi.