Hämeenlinna: Elämässä eteenpäin syövän kanssa -vertaistukiryhmä eläkeikäisille syöpään sairastuneille

Tapaamiset maanantaisin klo 13:00–14:30 seuraavasti: 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12.2019
Paikka:
Etelä-Suomen Syöpäyhdistys, Palokunnankatu 10 D 26, 13100 Hämeenlinna

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen.

Tapaamisissa on mukana koulutettuja vertaistukihenkilöitä ja osalla kerroista myös neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Lisätietoja p. 044 730 3305 ma–pe klo 9:00–15:00