Hämeenlinna: Vertaistukiryhmä aivokasvainpotilaille ja heidän läheisilleen

Vertaistukiryhmä järjestetään keskiviikkoisin klo 13:30–15 seuraavasti: 22.1., 19.2., 25.3., 22.4.2020 Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa osoitteessa Palokunnankatu 10 D 26, Hämeenlinna.

Tervetuloa keskustelemaan muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia.

Mukana ryhmässä ovat tukihenkilö sekä neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voit osallistua kaikkiin tai vaikkapa vain yhteen tapaamiseen.
Ryhmä on maksuton.