Helsinki: Elämässä eteenpäin kroonista, pitkäaikaista syöpää sairastavien ryhmä

Tapaamiset järjestetään maanataisin klo 13:00–14:30 seuraavasti: 2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.2019 Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimistolla, Itämerenkatu 5, 6. kerros, 00180 Helsinki.

Ryhmä on suunnattu pitkäaikaista, parantumatonta syöpää sairastaville naisille ja miehille. Ryhmään voivat osallistua eri-ikäiset ja erilaisia pitkäaikaista syöpää sairastavat henkilöt. Ryhmä on avoin keskusteluryhmä eli voit osallistua joko yhteen tai useampaan tapaamiseen oman aikataulusi mukaan.

Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen. Ryhmässä kohtaat samankaltaisia asioita ja elämänvaihetta läpikäyviä henkilöitä.

Ryhmässä etsitään keinoja vahvistamaan omia voimavaroja erilaisten teemojen mukaisesti. Jokaisessa tapaamisessa on ensin tutustuminen ja oma tarina.
2.9. Mitä minulle kuuluu? tutustumista ja ajatusten vaihtoa.
7.10. Tietoa kuntoutuskursseista sekä vapaata keskustelua.
4.11. Miten parisuhde voi? Pari-ja psykoterapeutti Nora Lindgren.
2.12. Hoitopolun vaiheet ja palvelut. Pirjo Mikkolainen (Hus Syöpäkeskus, palliatiivinen yksikkö)

Ohjaajina ovat Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajat.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voit osallistua joko kaikkiin tapaamisiin tai vaikkapa vain yhteen tapaamiseen. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja neuvontahoitajilta Kirsi Roosilta p. 044 730 3303 tai Satu Forsströmiltä
p. 050 408 8420.