Helsinki: Elämässä eteenpäin NET-syövän kanssa -vertaistukiryhmä

Lisätietoa tapahtumasta

Järjestetään torstaisin 24.1., 21.3 ja 23.5.2019
klo 17.00-18.30
Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimistolla, Liisankatu 21 B, 6. kerros, 00170 Helsinki

Ryhmä on suunnattu erilaisia neuroendokriinistä syöpää sairastaville henkilöille. Voit olla joko vastikään sairastunut tai jo pidempään sairauden kanssa elänyt. Ryhmä on avoin keskusteluryhmä eli voit osallistua joko yhteen tai useampaan tapaamiseen oman tilanteesi mukaan.
Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kohdata samaa, harvinaista sairautta sairastaneita henkilöitä. Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia.

Ryhmässä saat mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ajatuksia ja tunteita ja kuulla, mitä toiset ajattelevat ja mikä on auttanut heitä sairauden keskellä. Jokaisessa tapaamisessa on ensin tutustuminen ja oma tarina. Keskusteluissa nousee esiin vinkkejä arkeen ja oman jaksamiseen.
24.1 Työelämän merkitys ja tavoitteet sairastaessa. Alustajana ja keskustelemassa työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström
21.3 Vapaata keskustelua ja ajatusten vaihtoa.
23.5 Vapaata keskustelua ja ajatusten vaihtoa.

Ohjaajana on neuvontahoitaja Satu Forsström

Ilmoittautuminen tapaamiseen kaksi päivää aiemmin. p. 050 408 8420 arkisin
klo 9–15, satu.forsstrom@essy.fi