Helsinki: Elämässä eteenpäin rintasyövän kanssa -vertaistukiryhmä

Järjestetään keskiviikkoisin klo 15:30–17:00 seuraavasti: 28.8., 25.9., 23.10. ja 20.11.2019 Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksessä, Liisankatu 21 B 6. kerros, 00170 Helsinki.

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys järjestää ryhmätukihenkilötoimintaa rintasyöpään sairastuneille. Ryhmä on tarkoitettu tueksi leikkausta odottaville, leikatuille sekä hoidossa käyville ja seurantaan siirtyneille naisille.

Ryhmän vetäjinä toimii kaksi vertaistukihenkilöä, jotka ovat rintasyövän sairastaneita ja siitä toipuneita naisia. He ovat saaneet vapaaehtoistyöhönsä koulutuksen ja haluavat olla tukemassa kohtalotovereita. Tukihenkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tapaamisissa on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti niistä ongelmista ja peloista, joita sairastuminen ja hoidot ovat aiheuttaneet. Ryhmässä voit saada vertaistukea sekä jakaa kokemuksiasi toisten potilaiden kanssa.

Ryhmä on maksuton.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan siihen voi tulla, kun itselle parhaiten sopii.

Lisätietoja: Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303, kirsi.roos(at)essy.fi