Helsinki: Elämässä eteenpäin syöpäpotilaan läheisenä

Sairastaako läheisesi syöpää ja kaipaatko vertaistukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta?

Tule Elämässä eteenpäin syöpäpotilaan läheisenä -ryhmään, joka järjestetään maanantaisin 11.2., 18.2., 25.2., 4.3., 11.3., 18.3., 25.3. ja 1.4.2019 klo 15-16.30. Ryhmä kokoontuu Syöpätautien klinikalla Meilahdessa, neuvontapalvelun tilassa, 3. kerroksessa, Haartmaninkatu 4, Helsinki.

Ryhmään mahtuu 6-8 henkilöä, jotka elävät syöpää sairastavan rinnalla. Toivomus on, että osallistujat sitoutuvat kaikkiin tapaamisiin. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen. .
Tapaamisissa käsitellään teemoja ryhmästä nousseiden toiveiden ja odotusten mukaisesti käytännönharjoitteita hyödyntäen.

Ryhmän ohjaajina ovat Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Satu Forsström sekä kriisityöntekijä, sosiaalipsykologi Mari Rantanen Suomen Mielenterveysseurasta. Ryhmä on maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajalta Satu Forsströmiltä p. 050 408 8420, satu.forsstrom@essy.fi