Helsinki: Minä, syöpä ja työ -teemasarja

Torstaisin 13.2., 12.3. ja 7.5.2020 klo 17–18:30 järjestetään iltojen sarja, jossa käsitellään sairastumisen jälkeisen työelämän kysymyksiä monesta näkökulmasta.
Helmi- ja maaliskuussa kokoonnumme Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa osoitteessa Itämerenkatu 5, 6. kerros, 00180 Helsinki. Toukokuun kokoontuminen on Suomen Migreeniyhdistyksen tiloissa osoitteessa Malmin kauppatie 26, 3. kerros, Helsinki.

Illat aloitetaan alustuksilla, joiden jälkeen avataan keskustelu päivän teeman ympärillä, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan.
Olet tervetullut yhteen tai vaikka kaikkiin tilaisuuksiin kiinnostuksesi mukaan!
Voit osallistua myös videopuheluyhteydellä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen edeltävään päivään mennessä työelämäkoordinaattori Marketalle marketta.liljestrom(at)syopapotilaat.fi tai 045 104 6509.

Teemat ja alustajien nimet löytyvät osoitteesta syopajatyo.fi/tapahtumat