Helsinki: Teemallinen keskusteluryhmä syöpään sairastuneille PERUTTU TOISTAISEKSI

Teemallinen keskusteluryhmä ensikertaa syöpään sairastuneille hoidossa käyville tai vastikään hoitonsa päättäneille potilaille.

Järjestetään keskiviikkoisin klo 14:30–16 seuraavasti:
12.2. Elämä on muuttunut. Miten tästä eteenpäin? Mukana psykoterapeuttiopiskelija Ulla Drake.
26.2. Työelämä sairastumisen jälkeen? Työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström (Suomen Syöpäpotilaat ry).
11.3. Tietoa sosiaaliturvasta ja -palveluista. Sosiaalityöntekijä (HUS Syöpäkeskus).
25.3. Ihmissuhteet sairastaessa – Suhde kumppaniin, suhde ystäviin.
8.4.  Kuinka puhua lapselle sairaudesta?
29.4. Tietoa sosiaaliturvasta ja -palveluista. Sosiaalityöntekijä (HUS Syöpäkeskus).
13.5. Työelämä sairastumisen jälkeen? Työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström (Suomen Syöpäpotilaat ry).
27.5. Mistä voimavaroja arkeen? Väsymys ja jaksamattomuus. Psykoterapeuttiopiskelija Ulla Drake.
10.6. Elämä on muuttunut. Miten tästä eteenpäin?

Paikka: Syöpätautien klinikka, neuvontapalvelun tilat 3. kerros, Haartmaninkatu 4 (tai Paciuksenkatu 3), Helsinki

Voit osallistua kaikkiin tapaamisiin tai vaikkapa vain yhteen oman tilanteesi mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä istumatilan varmistamiseksi neuvontahoitaja Satu Forsström, p. 050 408 8420 ma-pe klo 9–15 tai satu.forsstrom(at)essy.fi