Lahti: Mies – Elämässä eteenpäin vertaistukiryhmä

Kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18:00 seuraavasti: 16.1., 20.2., 20.3., 17.4. ja 15.5.2019.
Ryhmän vetäjinä ovat neuvontahoitaja Hannele Salovaara sekä tukihenkilö
Paikka: Neuvonta-asema, Hämeenkatu 7 A 6.

20.3. Aiheena: Mikä on Biopankki? Tutkimuskoordinaattori Marjo Soini, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
17.4. Aiheena: Energiaa kevääseen – näkökulmina kehon toiminta ja positiivinen psykologia. Fysioterapeutti Liisa Ruuda

Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton ryhmä.

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen.