Lahti: Nainen – Elämässä eteenpäin vertaistukiryhmä

Kerran kuukaudessa torstaisin klo 18:00 seuraavasti: 17.1., 21.2., 21.3., 11.4. ja 16.5.2019.
Ryhmän vetäjinä ovat neuvontahoitaja Hannele Salovaara ja tukihenkilö.
Paikka:
Neuvonta-asema, Hämeenkatu 7 A 6.

21.3. Aiheena: Mikä on Biopankki? Tutkimuskoordinaattori Marjo Soini, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
11.4. Aiheena: Muoti-ilta. Katse naisten ja lasten kevään muotiin esittelijänä Terhi Keskinen
16.5. Aiheena: Voima-koru elämään. Ohjaajana Rose Savovaara

Ei ennakkoilmoittautumista. Ryhmä on maksuton.

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen.