Siirry suoraan sisältöön

Espoo

Järjestämme toimintaa ja vertaistukea espoolaisille syöpäpotilaille ja heidän omaisilleen. Osaston toiminnasta ja toiminnan mahdollisista muutoksista löytyy ajantasaista tietoa näiltä kotisivuilta.

Helsinki

Helsingin seudun osasto tarjoaa syöpää sairastaville ja sairastaneille vertaistukea, omaehtoista tukitoimintaa, luentoja, keskusteluja, tutustumiskäyntejä, myyjäisiä, teatterikäyntejä, joulujuhlia, matkoja ja muita aktiviteetteja osallistujien toiveiden mukaan. Osaston tilaisuuksiin ilmoittautuminen, sekä maksulomakkeiden ja lippujen jakelu tapahtuu osastokokoontumisten yhteydessä.

Hyvinkää

Toimintaa, tukea ja tapahtumia Hyvinkään seudulla.

Hämeenlinna

Monipuolista toimintaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tueksi ja iloksi.

Keski-Uusimaa

Osasto tarjoaa syöpää sairastaville, sairastaneille ja heidän läheisilleen keskinäistä vertaistukea ja virkistystä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan itsenäsi ja varsinkin, jos koet itsesi yksinäiseksi. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös mahdollisuuksien mukaan osastoiltoja, teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Kirkkonummi

Kirkkonummen paikallisosaston toiminta on päättynyt 31.5.2023. Kiitos kaikille osaston toimintaan osallistuneille!

Lahti

Tietoa, tukea, toivoa ja toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen Lahden alueella.

Mäntsälä

Kerhon tavoitteena on tarjota syöpäpotilaille ja heidän omaisilleen virkistystä ja vertaistukea

Porvoo

Tarjoamme apua syöpään sairastuneille ja siitä kuntoutuville sekä heidän omaisilleen. Kutsumme sinut mukaan saamaan tietoa, keskustelemaan ja virkistäytymään.

Riihimäki

Keskusteluapua, tukihenkilötoimintaa sekä tapahtumia syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Lovisa

I Lovisa verkar föreningens svenska avdelning.