Siirry suoraan sisältöön

Ohjeita Essyn paikallisosaston toimintaan osallistuvalle

Essyn paikallisosastojen toiminta oli pitkään tauolla koronatilanteen vuoksi. Nyt kun toimintaa taas on, noudatamme toiminnassamme Suomen hallituksen, viranomaisten ja Syöpäjärjestöjen linjaamia rajoituksia ja ohjeita. Essyn paikallisosastojen ja -kerhojen sisätiloissa tapahtuva toiminta on kuitenkin keskeytettynä 12.10. - 30.11.2020 koronatilanteen vuoksi.
Olemme laatineet toimintoihin osallistuville ohjeistukset taataksemme turvallisen osallistumisen kaikille osallistujille. Kun suunnittelet osallistumista Essyn paikallisosaston toimintaan, tutustu etukäteen seuraaviin ohjeisiin:

Espoo

Järjestämme toimintaa ja vertaistukea espoolaisille syöpäpotilaille ja heidän omaisilleen.

Helsinki

Helsingin seudun osasto tarjoaa syöpää sairastaville ja sairastaneille vertaistukea, omaehtoista tukitoimintaa, luentoja, keskusteluja, tutustumiskäyntejä, myyjäisiä, teatterikäyntejä, joulujuhlia, matkoja ja muita aktiviteetteja osallistujien toiveiden mukaan. Osaston tilaisuuksiin ilmoittautuminen, sekä maksulomakkeiden ja lippujen jakelu tapahtuu osastokokoontumisten yhteydessä.

Hyvinkää

Toimintaa, tukea ja tapahtumia Hyvinkäällä.

Hämeenlinna

Monipuolista toimintaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tueksi ja iloksi.

Keski-Uusimaa

Osaston tehtävänä on syöpäpotilaiden yhteensaattaminen, keskinäinen tukeminen ja rohkaiseminen. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Kirkkonummi

Tule mukaan Kirkkonummen paikallisosaston toimintaan, mukavien ihmisten seuraan. Oletpa itse syöpäpotilas tai syöpäpotilaan läheinen, kaikille löytyy vertainen ja saat tukea, jota annamme sinun hyväksesi.

Lahti

Tietoa, tukea, toivoa ja toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen Lahden alueella.

Lohja

Tuemme syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään hoidon ja kuntoutumisen aikana, tavoitteena henkinen hyvinvointi ja jaksaminen sairauden kanssa. Tarjoamme myös vertaistukea, omaehtoista tukitoimintaa, keskusteluja, luentoja, teatterikäyntejä ja joulujuhlia sekä opastamme jäseniä hakeutumaan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseille.

Mäntsälä

Tarjoamme syöpäpotilaille ja heidän omaisilleen virkistystä ja tukea.

Orimattila

Orimattilan kerho kokoontuu kerran kuussa ja kutsuu mukaan sairastuneita sekä heidän läheisiään.

Porvoo

Tarjoamme apua syöpään sairastuneille ja siitä kuntoutuville sekä heidän omaisilleen. Kutsumme sinut mukaan saamaan tietoa, keskustelemaan ja virkistäytymään.

Riihimäki

Keskusteluapua, tukihenkilötoimintaa sekä tapahtumia syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Lovisa

I Lovisa verkar föreningens svenska avdelning.