Hyvinkää

Toimintaa, tukea ja tapahtumia Hyvinkäällä.

Paikallistoiminta on nyt käynnistymässä tauon jälkeen.

Huomioithan toimintaan osallistuessasi seuraavat Essyn suositukset:

• Suosittelemme maskin käyttöä paikallistoiminnassa.
  • Olet saanut kaksi koronarokotetta tai olet sairastanut koronan viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  • Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.

Lue tästä Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ottaa koronapassin käyttöön loppuvuoden 2021 toiminnassaan.

Tervetuloa kerhoon!

Kerhojen ohjelmia valmistellaan, niihin aina ovat kuuluneet kiinnostavat asiantuntijaluennot, maukkaat kahvit/teet ja ajankohtaisten asioiden käsittelyä sekä erilaista ohjelmaa kuten tietokilpailuja, yhteislaulua ym.

MARRASKUU
Tiistaina 9.11.2021 klo 13 kerho Seurakuntakeskuksen Iso sali, Hämeenkatu 16. Colores-Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen luento ”Mikä suolistosyöpäpotilasta mietityttää?”, vieraana toiminnanjohtaja Jenni Tamminen-Sirkiä.

Maanantaina 22.11.2021 klo 13 kerho Seurakuntakeskuksen Iso sali, Hämeenkatu 16. Kirjaston väkeä esittelemässä 100-vuotiasta Hyvinkään kaupunginkirjastoa, sen palveluita ja tarjontaa.

JOULUKUU
Tiistaina 7.12.2021 klo 13 etukäteen ilmoittautuneille Joulujuhla ja -ateria Seurakuntakeskuksen Iso sali, Hämeenkatu 16. Jouluista ohjelmaa.

Lauantaina 11.12.2021 klo 10 – 13 perinteiset Joulumyyjäiset Vanhan kirkon sivusalissa ON PERUTTU HUONONTUNEEN KORONATILANTEEN TAKIA!

Liikunta

Liikuntaryhmät

Seuraa Aamupostin yhdistyspalstaa sekä Aamupostin Viikko Hyvinkää:tä

Hyvinkään paikallisosaston toimintakertomus vuodelta 2020

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Marja Sarvi p. 044 730 3305 (ma-pe klo 9-15) .
Marjan kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Hyvinkään osaston yhteystiedot

puheenjohtaja Kristiina Pirinen, p. 0400 437 344, kristiina.pirinen(at)kolumbus.fi