Hyvinkää

Toimintaa, tukea ja tapahtumia Hyvinkäällä.

Huomioithan osallistuessasi toimintaan seuraavat Essyn ohjeistukset:

• Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta, kun tulet ryhmään: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.
  • Riittävät turvavälit
  • Halutessasi voit käyttää maskia

Tervetuloa kerhoon!

Kerhojen ohjelmia valmistellaan, niihin aina ovat kuuluneet kiinnostavat asiantuntijaluennot, maukkaat kahvit/teet ja ajankohtaisten asioiden käsittelyä sekä erilaista ohjelmaa kuten tietokilpailuja, yhteislaulua ym.

Suunnitellut kerhopäivät keväällä 2022 ovat pääsääntöisesti kuukauden parittoman viikon tiistaina klo 13 Seurakuntakeskuksen isossa salissa osoitteessa Hämeenkatu 16 seuraavasti:

1.3.  Mukavaa laskiaisohjelmaa. Info kevään toiminnasta.

15.3. Proviisori Mervi Niemi Vehkojan apteekki: lääkkeiden yhteisvaikutukset, lääketietokanta +75.

29.3.  Vuosikokous, vieraana Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Inge-Brit Barkholt.

12.4. Suomen eturauhassyöpäyhdistys Propon toiminnananjohtaja Kimmo Järvinen: Eturauhassyövän vaikutus miehen ja hänen läheisensä elämään. Avoin tilaisuus kaikille.

26.4. Hyrian sairaanhoitoalan opiskelijat: toimintapäivä (mittauksia, aktiviteetteja).

10.5.  Kevätjuhla.

Muut tapahtumat

Lauantaina 2.4.2022  Kevätmyyjäiset Hyvinkään vanhan kirkon sivusalissa klo 10 alkaen.

Kulttuuri ja retket

Torstaina 10.3.2022 klo 19 näytelmä Menopaussi Riihimäen teatterissa lipun varanneille (loppuunvarattu) SIIRTYNYT HELMIKUULTA (10.2.2022).

Keskiviikkona 6.4.2022 klo 17 konsertti Show and Dinner Hyvinkään Harlekiinissa esiintyjinä Mikael Konttinen ja Hyvinkään Rautatien Soittajat (loppuunvarattu).

23.5-28.5.2022  Tuettu loma Lehmirannassa.
Katso lisätiedot ja hakemus Solaris-lomat.fi  Hae lomaa viimeistään 3 kuukautta ennen loman alkua!

Tiistaina 21.6.2022 klo 14 Heinolan kesäteatteri, ”Flirttikurssi 55+”.

Torstaina 18.8.2022 Virkistyspäivä Sääksissä, seurakunnan leirikeskus.

Liikunta

Liikuntaryhmien tietoihin pääset tästä linkistä Liikuntaryhmät

Seuraa Aamupostin yhdistyspalstaa sekä Aamupostin Viikko Hyvinkää:tä

Hyvinkään paikallisosaston toimintakertomus vuodelta 2021

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Marja Sarvi p. 044 730 3305 (ma-pe klo 9-15) .
Marjan kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Hyvinkään osaston yhteystiedot

puheenjohtaja Kristiina Pirinen, p. 0400 437 344, kristiina.pirinen(at)kolumbus.fi