Riihimäki

Keskusteluapua, tukihenkilötoimintaa sekä tapahtumia syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Paikallistoiminta on nyt käynnistymässä tauon jälkeen.

Huomioithan toimintaan osallistuessasi seuraavat Essyn suositukset:

• Suosittelemme maskin käyttöä paikallistoiminnassa.
  • Olet saanut kaksi koronarokotetta tai olet sairastanut koronan viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  • Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.

Toiminta ja tapahtumat

Paikkana yhdistyksen toimitilat Temppelikatu 7 A 1 (käynti pihan puolelta), ellei toisin mainita

Harrastusryhmät

Käsityökerho
Kerran kuussa tiistaina klo 10–12 seuraavasti: 2.11. ja 7.12.2021.
Käsityökerho on samalla vertaistukitapaaminen eikä käsitöiden tekeminen ole välttämätöntä.

Kirjallisuuspiiri
Kerran kuussa tiistaina klo 15–17 seuraavasti 26.10. aiheena Aleksis Kivi ja 23.11.2021 aiheena Sibelius.
Kirjallisuuspiiri on samalla vertaistukitapaaminen.

Muut tapahtumat

Maanantaina 13.12. klo 17–19 Puurojuhla ja joululaulut sekä arpajaiset Inkilänhovissa. Ilmoittautuminen 10.12. mennessä  p. 0400 981 638 TAPAHTUMA ON PERUTTU!

Lauantaina 18.12. klo 12–13 pienet joulumyyjäiset Temppelikadun toimitiloissa. Myytävänä mm. saaristolaisleipää, maustekakkuja ja käsitöitä. TAPAHTUMA ON PERUTTU!

Tilaisuuksista pyritään ilmoittamaan paikallislehtien Yhdistykset-palstoilla, lauantain Aamupostissa ja keskiviikon Aamuposti Viikossa. Tiedot löytyvät myös verkkosivuilta www.meidanhame.fi.

Liikunta

Liikuntaryhmät

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Marja Sarvi p. 044 730 3305 (ma-pe klo 9-15) .
Marjan kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Temppelikatu 7 A 1, 11100 Riihimäki (käynti pihan puolelta)

Osaston toiminnan tukemiseksi myynnissä suruadresseja (10 €/kpl) Temppelikadun toimitiloissa ja osaston hallituksen jäseniltä.

Lisätietoja: Leena Tauru, puheenjohtaja p. 0400 981 638

Riihimäen seudun osaston tilinumero   FI80 5396 7820 0005 58 (Ei jäsenmaksuille)