Toiminta

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa tietoa, tukea, toivoa ja toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Yhteystiedot

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksellä eli Essyllä on toimipisteet Helsingissä, Lahdessa, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Tukenasi ovat myös paikallisosastot. Puhelinvaihteemme ohjaa sinua alueemme palveluihin.

Hallinto

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen edustajiston ja hallituksen tiedot sekä yhdistyksen säännöt.

Materiaalit

Uima-asun käyttöoikeusmerkki syöpäpotilaalle, vessapassi sekä potilasoppaat apuna ja tukena.

Avustukset

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys tukee avustuksilla syöpään sairastuneita jäseniään. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksista, soita meille numeroon 044 730 3300.

Raportit ja artikkelit

Tälle sivulle kootaan Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan tai syöpäaiheisiin liittyviä raportteja ja artikkeleita.

Rekisteriselosteet ja saavutettavuusseloste

Tältä sivulta löydät rekisteriselosteemme sekä saavutettavuusselosteen.