Materiaalit

Uima-asun käyttöoikeusmerkki syöpäpotilaalle, vessapassi sekä potilasoppaat apuna ja tukena.

Uima-asun käyttöoikeusmerkki

Merkki oikeuttaa käyttämään uimapukua uimahallin sauna- ja pesutiloissa.

Toimialueellamme asuvat syöpäpotilaat, jotka ovat yhdistyksemme jäseniä, voivat tilata  syöpäpotilaille tarkoitetun uima-asun käyttöoikeusmerkin p. 044 730 3300 tai noutaa toimistoltamme aukioloaikoinamme. Käyttöoikeusmerkkejä myydään myös uimahalleissa, ja niitä voi tilata Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton (SUH) verkkokaupasta hintaan 2,20 e/kpl tai p. 09 3436 5635.

Vessapassi

Yhdistyksemme jäsenet voivat saada kauttamme vessapassin, jonka tarkoituksena on parantaa tiettyihin syöpiin sairastuneiden elämänlaatua helpottamalla wc:hen pääsyä yleisissä tiloissa.

Potilasoppaat

Suomen Syöpäpotilaat ry ylläpitää kattavaa ja ajanmukaista potilasopasvalikoimaa. Oppaiden tarkoituksena on tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään asiallisen ja ymmärrettävän tiedon hankinnassa syöpäsairauteen liittyen. (Sairauskohtaisten oppaiden lisäksi aiheina mm. syöpä ja työelämä, lapsiperheen selviytyminen ja saattohoito.)