Materiaalit

Uima-asun käyttöoikeusmerkki syöpäpotilaalle, potilasoppaat ja saattohoito-opas apuna ja tukena.

Uima-asun käyttöoikeusmerkki

Merkki oikeuttaa käyttämään uimapukua uimahallin sauna- ja pesutiloissa.

Toimialueellamme asuvat syöpäpotilaat voivat tilata  syöpäpotilaille tarkoitetun uima-asun käyttöoikeusmerkin p. 044 730 3300 tai noutaa toimistoltamme aukioloaikoinamme. Käyttöoikeusmerkkejä myydään myös uimahalleissa, ja niitä voi tilata Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton (SUH) verkkokaupasta hintaan 2,20 e/kpl tai p. 09 3436 5635.

Potilasoppaat

Suomen Syöpäpotilaat ry ylläpitää kattavaa ja ajanmukaista potilasopasvalikoimaa. Oppaiden tarkoituksena on tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään asiallisen ja ymmärrettävän tiedon hankinnassa syöpäsairauteen liittyen.

Saattohoito-opas

Potilaiden ja heidän läheistensä avuksi on julkaistu opas saattohoidosta. Opas on saatavana myös ruotsiksi. Painettua opasta on saatavilla vielä pieni erä. Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen alueen potilaat ja omaiset voivat tilata maksuttoman oppaan puhelimitse p. 044 730 3300.
Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimialueen oppilaitokset ja yhteisöt voivat tilata opasta hintaan 2 €/kpl + postituskulut. Oppaita voi tilata alla olevalla lomakkeella.

Saattohoito-opas -tilauslomake

  • HUOM! Etelä-Suomen Syöpäyhdistys toimittaa oppaat ainoastaan omalla alueellaan. Muun Suomen alueilla oppaat tilataan ko. alueellisesta Syöpäyhdistyksestä, yhteystiedot https://www.syopajarjestot.fi/