Materiaalit

Uima-asun käyttöoikeusmerkki syöpäpotilaalle, vessapassi sekä potilasoppaat apuna ja tukena.

Uima-asun käyttöoikeusmerkki

Merkki oikeuttaa käyttämään uimapukua uimahallin sauna- ja pesutiloissa.

Toimialueellamme asuvat syöpäpotilaat, jotka ovat yhdistyksemme jäseniä, voivat tilata  syöpäpotilaille tarkoitetun uima-asun käyttöoikeusmerkin p. 044 730 3300 tai noutaa toimistoltamme aukioloaikoinamme. Käyttöoikeusmerkkejä myydään myös uimahalleissa, ja niitä voi tilata Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton (SUH) verkkokaupasta hintaan 2,20 e/kpl tai p. 09 3436 5635.

Vessapassi

Yhdistyksemme jäsenet voivat saada kauttamme vessapassin, jonka tarkoituksena on parantaa tiettyihin syöpiin sairastuneiden elämänlaatua helpottamalla wc:hen pääsyä yleisissä tiloissa.

Potilasoppaat

Suomen Syöpäpotilaat ry ylläpitää kattavaa ja ajanmukaista potilasopasvalikoimaa. Oppaiden tarkoituksena on tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään asiallisen ja ymmärrettävän tiedon hankinnassa syöpäsairauteen liittyen.