Luennot

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys järjestää yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa luentoja, joiden aiheet koskettavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Suurin osa luennoista on verkkoluentoja, jotta mahdollisimman monella yhdistyksen alueella asuvalla olisi mahdollisuus osallistua.

Verkkoluennot

Verkkoluennot toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Osallistua voi tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite.

Miniwebinaarit syöpään sairastuneelle ja läheiselle
Webinaareissa on joka kerralla oma teema. Mukaan voi tulla vain kuuntelemaan, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus kysellä ja jakaa omia kokemuksiasi.
Torstaisin klo 10–11:30 (26.8.-23.9.) ja klo 14–15:30 (3.11.-9.12.) seuraavasti:
26.8.
ja 3.11.(ke) Oman hyvinvoinnin tukeminen sairauden aikana. Tietoa: Liikunnasta, ravitsemuksesta, unesta, psyykkisestä ja sosiaalisesta näkökulmasta.
2.9. ja 11.11.   Tietoa sosiaaliturvasta ja palveluista.
9.9. ja 25.11.  Sairastumisen kriisi: Sairastumisen vaikutukset mieleen.
16.9. ja 2.12.   Lapset mielessä; Lapsiperheen arki vanhemman sairastuessa.
23.9. ja 9.12.   Syövästä toipuminen ja kuntoutuminen, syöpähoitojen jälkivaikutukset.
Voit osallistua kaikkiin webinaarikertoihin tai vaikkapa vain yhteen oman tilanteesi ja aiheen kiinnostavuuden mukaan.
Tiedustelut ja ilmoittautuminen edelliseen päivään mennessä: satu.forsstrom(at)essy.fi tai iita.eskelinen(at)essy.fi

Kevät 2022

Verkkoluento Kun vanhempi sairastuu – syöpä lapsiperheessä
Tiistaina 22.3.2022 klo 16.30-18.
Luennoitsijana psykologi Aino Plattonen.
Luennon  kohderyhmänä on perheet, joissa on alaikäisiä lapsia tai nuoria.
Ilmoittautuminen 18.3.2022 mennessä neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi.