Keski-Uusimaa

Osaston tehtävänä on syöpäpotilaiden yhteensaattaminen, keskinäinen tukeminen ja rohkaiseminen. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Keski-Uudenmaan paikallisosaston toiminta on tauolla koko kevätkauden.
Pyrimme käynnistämään toiminnan syksyllä, mikäli koronatilanne sen sallii.

Osastolla on kaksi TOIVO-vertaistukivalmennuksen saanutta henkilöä, joiden kanssa voit myös keskustella mieltäsi askarruttavista kysymyksistä. Saat yhteyden tukihenkilöihin neuvontahoitaja Kirsi Roosin kautta p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15. Yhteydenotto on luottamuksellinen.

Osaston vuosikokousta ei voitu pitää, koska kokoukseen tuli vain kolme ilmoittautumista, jotka kaikki lisäksi johtokunnan jäseninä jäävejä päättämään toimintaan ja tilinpitoon liittyvistä asioista.

Johtokunta jatkaa toistaiseksi entisellä kokoonpanolla, kunnes päätösvaltainen kokous voidaan myöhemmin rajoitusten jälkeen pitää.

Osaston Roosa nauhan myyntitulos syksyn kampanjassa oli 395 nauhaa. Kiitos aktiivisille myyjille!

Keski-Uudenmaan paikallisosaston toimintakertomus vuodelta 2020

Keski-Uudenmaan paikallisosaston toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15
Kirsin kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Seuraa ilmoittelua:
Tarkemmat tapahtuma- ja kerhoilmoitukset julkaistaan yhdistyspalstalla Keski-Uusimaassa ja Keski-Uusimaan Viikkouutisissa.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja ja sihteeri Tapani Paavilainen,  p. 040 513 9994 ja tapani.paavilainen(at)luukku.com

Taloudenhoitaja Dagmar Kolehmainen, p. 041 505 5163, d.kolehmainen(at)outlook.com

Teatterimatkat ja retket Sirpa Hämäläinen, p. 050 5002 788, sirpaliisa.hamalainen(at)kolumbus.fi

Osaston tili FI43 5092 0920 2787 59 (Ei jäsenmaksuja).