Keski-Uusimaa

Osaston tehtävänä on syöpäpotilaiden yhteensaattaminen, keskinäinen tukeminen ja rohkaiseminen. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Huomioithan osallistuessasi toimintaan seuraavat Essyn ohjeistukset:

• Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta, kun tulet ryhmään: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.
  • Riittävät turvavälit
  • Halutessasi voit käyttää maskia

Tervetuloa mukaan osaston toimintaan!

Keski-Uudenmaan Osaston syksyn toiminta lähtee vireästi etenemään. Olet tervetullut mukaan osallistumaan tapahtumiin oman aikataulusi ja jaksamisesi mukaisesti.

Osastoillat

Ti 4.10. klo 17–19 osastoilta Keravalla Viertolan toimintakeskuksessa, Timontie 4. Tervetuloa!

Ti 1.11. klo 17–19 osastoilta Tuusulassa kirjastossa, Kokoustila Einari. Tervetuloa!

Ti 13.12. klo 17–19 osastoilta Järvenpäässä Myllytien toimintakeskuksessa, Myllytie 11. Tervetuloa!

Muuta toimintaa

Juhlistamme yhdistyksen 40-vuotispäivää!

Musikaali-iltapäivä 16.10.2022
Aloitamme iltapäivän yhteisellä lounaalla klo 12.30 ravintola Provencalessa. Asemanaukio 7 Kerava.
Keravan Oopperan musikaali Viulunsoittaja katolla klo 15. Väliaikatarjoilu. Keskikatu 3 Kerava.

Toimintakertomus 2021

Toimintasuunnitelma 2022

Seuraa ilmoittelua:
Tarkemmat tapahtuma- ja kerhoilmoitukset julkaistaan yhdistyspalstalla Keski-Uusimaassa ja Keski-Uusimaan Viikkouutisissa.

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15
Kirsin kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Tapani Paavilainen,  p. 040 513 9994 ja tapani.paavilainen(at)luukku.com

Sihteeri, tapahtumavastaava Leena Salonen, p. 0400 959 852 ja leena.salonen123(at)outlook.com

Taloudenhoitaja Dagmar Kolehmainen, p. 041 505 5163, d.kolehmainen(at)outlook.com

Osaston tili FI43 5092 0920 2787 59 (Ei jäsenmaksuja).