Keski-Uusimaa

Osasto tarjoaa syöpää sairastaville, sairastaneille ja heidän läheisilleen keskinäistä vertaistukea ja virkistystä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan itsenäsi ja varsinkin, jos koet itsesi yksinäiseksi. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös mahdollisuuksien mukaan osastoiltoja, teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Huomioithan osallistuessasi toimintaan seuraavat Essyn ohjeistukset:

• Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä virusinfektio-oireisiin mm. korona.
  • Huolehdi käsihygieniasta, kun tulet ryhmään: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.
  • Riittävät turvavälit
  • Halutessasi voit käyttää maskia

Tervetuloa mukaan osaston toimintaan!

Olet tervetullut mukaan osallistumaan tapahtumiin oman aikataulusi ja jaksamisesi mukaisesti.

Osastoillat

Kuukausittain järjestettävät osastoillat vuorotellen Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa.

VUOSIKOKOUS ti 31.1.2023 klo 17 -19 Viertolan palvelukeskuksessa, tila Sali, Timontie 4 Keravalla. Tervetuloa myös uudet jäsenet!
Kokouksen esityslista (pdf)

Ti 14.2. klo 17–19 Tuusulan Pääkirjasto, kokoustila Laura os. Autoasemankatu 2, Tuusula.

Ti 7.3. klo 17–19 Myllytien toimintakeskus, Luokkatila os. Myllytie 11, Järvenpää.

Ti 4.4. klo 17–19 Viertolan palvelukeskus, os. Timontie 4, Kerava.

Ti 2.5. klo 17 -19 Tuusula, paikka vielä avoin.

Kulttuuri

Su 26.3.2023 klo 16 Järvenpään teatterissa 9 hyvää syytä elää. Kaunis tarina lähiöstä. Kolmekymppiselle Klara Harmaalle monet tavalliset asiat ovat ylivoimaisia. Mutta hänellä on kaksi tärkeää ominaisuutta: myötätunto ja mielikuvitus. Kun Klara uskaltautuu yksiöstään ulos, hän kohtaa harmaan lähiön värikkään naapuruston. Tarina antaa äänen yksilöille, joiden elämän kohtalot tulevat yllättävän lähelle katsojaa. Yhteiskunnan sivuhenkilöt ovat oman elämänsä päähenkilöitä, jotka saavat voimaa toisiltaan. Ihmisyyden pronomini ei olekaan minä vaan me. Käsikirjoitus Anna Krogerus. Ohjaus Jukka Keinonen.
Ilmoittautumiset 22.2. mennessä tekstiviestillä p. 041 505 5163. Ilmoittautua voit jo heti. Lippuja on varattu runsaasti, joten älä epäröi lähteä mukaan.
Esitykset ovat Järvenpää-talon kellariteatterissa, aivan juna-aseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Seuraa ilmoittelua:
Tarkemmat osasto- ja tapahtumailmoitukset julkaistaan järjestöpalstalla Keski-Uusimaa ja Keski-Uusimaa Viikko -lehdissä sekä päivitetään tälle nettisivulle.

Toimintakertomus 2021

Toimintasuunnitelma 2022

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15
Kirsin kautta saat yhteyden tukihenkilöihin.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Tapani Paavilainen,  p. 040 513 9994 ja tapani.paavilainen(at)luukku.com

Sihteeri, tapahtumavastaava Leena Salonen, p. 0400 959 852 ja leena.salonen123(at)outlook.com

Taloudenhoitaja Dagmar Kolehmainen, p. 041 505 5163, d.kolehmainen(at)outlook.com

Osaston tili FI43 5092 0920 2787 59 (Ei jäsenmaksuja).