Keski-Uusimaa

Osaston tehtävänä on syöpäpotilaiden yhteensaattaminen, keskinäinen tukeminen ja rohkaiseminen. Toimialueena ovat Järvenpää, Kerava ja Tuusula. Osasto järjestää myös teemakokoontumisia, virkistysretkiä, teatterissa käyntejä sekä myyjäisiä ja osallistuu myös valtakunnallisiin tapahtumiin.

Osaston yhteiset kokoontumiset on näillä näkymin peruttu 31.3.2021 asti ellei koronatilanne oleellisesti muutu ennen ko. päivämäärää. Ilmoitamme paluusta ”normaaliin” heti kun paluu on mahdollista.

Osastolla on kaksi TOIVO-vertaistukivalmennuksen saanutta henkilöä, joiden kanssa voit myös keskustella mieltäsi askarruttavista kysymyksistä. Jätä yhteystietosi tukihenkilöiden sähköpostiin, niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteydenotto on luottamuksellinen.

Osaston vuosikokousta ei voitu pitää, koska kokoukseen tuli vain kolme ilmoittautumista, jotka kaikki lisäksi johtokunnan jäseninä jäävejä päättämään toimintaan ja tilinpitoon liittyvistä asioista.

Johtokunta jatkaa toistaiseksi entisellä kokoonpanolla, kunnes päätösvaltainen kokous voidaan myöhemmin rajoitusten jälkeen pitää.

Osaston Roosanauhan myyntitulos syksyn kampanjassa oli 395 nauhaa. Kiitos aktiivisille myyjille!

Keski-Uudenmaan paikallisosaston toimintakertomus vuodelta 2020

Keski-Uudenmaan paikallisosaston toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Yhdistyksen kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Seuraa ilmoittelua:
Tarkemmat tapahtuma- ja kerhoilmoitukset julkaistaan yhdistyspalstalla Keski-Uusimaassa ja Keski-Uusimaan Viikkouutisissa.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja ja sihteeri Tapani Paavilainen,  p. 040 513 9994 ja tapani.paavilainen(at)luukku.com

Taloudenhoitaja Dagmar Kolehmainen, p. 041 505 5163, d.kolehmainen(at)outlook.com

Teatterimatkat ja retket Sirpa Hämäläinen, p. 050 5002 788, sirpaliisa.hamalainen(at)kolumbus.fi

Vertaistuki Kerava ja Tuusula: Helena Kukka-Lilja,  helena.kukka-lilja(at)windowslive.com

Vertaistuki Järvenpää: Eija Siipo,  eija.siipo(at)gmail.com

Osaston tili FI43 5092 0920 2787 59 (Ei jäsenmaksuja).