Porvoo

Tarjoamme apua syöpään sairastuneille ja siitä kuntoutuville sekä heidän omaisilleen. Kutsumme sinut mukaan saamaan tietoa, keskustelemaan ja virkistäytymään.

Porvoon osaston toiminta on tauolla koko kevätkauden.
Pyrimme käynnistämään toiminnan syksyllä, mikäli koronatilanne sen sallii.

Porvoon osasto kokoontuu normaalioloissa pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä maanantaina alkaen klo 17:00. Kokoontumispaikkana on Porvoon yhdistyskeskuksen tilat, kokoushuone Isomitta, Mannerheiminkatu 20 K.

Kokouksista ja tapahtumista pyrimme ilmoittamaan sanomalehti Uusimaassa tapahtumaa edeltävän viikon perjantain ja sunnuntain numeroissa sekä keskiviikkoisin ilmestyvässä Itäväylässä. Jäsenille ilmoitetaan sähköpostin välityksellä.

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15
Kirsin kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Puheenjohtaja Matti Hellsten, p. 0400 501 983, matti.hellsten(at)pp1.inet.fi
Varapuheenjohtaja Toivo Kärnä, 045 607 4874, toivo.karna(at)gmail.com