Porvoo

Tarjoamme apua syöpään sairastuneille ja siitä kuntoutuville sekä heidän omaisilleen. Kutsumme sinut mukaan saamaan tietoa, keskustelemaan ja virkistäytymään.

Huomioithan osallistuessasi toimintaan seuraavat Essyn ohjeistukset:

• Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta, kun tulet ryhmään: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.
  • Riittävät turvavälit
  • Halutessasi voit käyttää maskia

Syksynn 2022 toiminta varmistuu myöhemmin.

Kokouksista ja tapahtumista pyrimme ilmoittamaan sanomalehti Uusimaassa tapahtumaa edeltävän viikon perjantain ja sunnuntain numeroissa sekä keskiviikkoisin ilmestyvässä Itäväylässä. Jäsenille ilmoitetaan sähköpostin välityksellä.

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 ma-pe klo 9-15
Kirsin kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Puheenjohtaja Matti Hellsten, p. 0400 501 983, matti.hellsten(at)pp1.inet.fi
Varapuheenjohtaja Toivo Kärnä, 045 607 4874, toivo.karna(at)gmail.com