Jäsenedut

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Toimintamme ulottuu koko Etelä-Suomen alueelle. Kuka tahansa voi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Tee se jo tänään!

Tarjoamme

Jäsenenä saat

• Mahdollisuuden tehdä jotain merkityksellistä. Liittymällä jäseneksi tuet tärkeää työtä syövän torjumiseksi ja syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistämiseksi
  • Syöpä-Cancer-lehden. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä, terveellisistä elämäntavoista sekä koskettavia tarinoita sairastuneista.
  • Mahdollisuuden saada vertaistukea ja löytää uusia ystäviä.
  • Ammatillista tukea ja neuvoja puhelimitse tai henkilökohtaisesti varaamalla ajan vastaanotolle.
  • Hoitovuorokausikorvauksen, 2 euroa/vuorokausi.
  • Avustuksen lapsisyöpäpotilaiden perheille: 170 euron kertakorvauksen perheelle, jossa alle 18-vuotias lapsi sairastuu syöpään
  • Alennuksia (10 – 20 %) useista päivittäistuotteista ja palveluista.  Katso oman alueesi jäsenedut paikallisosastot-sivultamme.
  • Monipuolisia kuntoutus- ja virkistyspalveluita; taidetta, liikuntaa ja retkiä

Kysy meiltä lisää!