Lovisa

I Lovisa verkar föreningens svenska avdelning.

Lovisanejdens svenska avdelningen har inga aktiviteter under vårsäsongen.
Vi strävar efter att starta verksamhet under hösten om koronasituationen tillåter.

MÅNADSMÖTEN hålls 3e måndagen i månaden kl 18:00 på Kompanjonskapshuset Hörnan, Sibeliusgatan 3, med olika gästföreläsare varje gång. Med rådande corona-restriktioner är det i skrivande stund är det osäkert om mötena och dom bokade gästerna går att genomföra.

Om möten och annat informerar vi i tidningarna Nya Östis och Östnyland

Förfrågningar: Yvonne Wilenius, sekr. tel. 040 742 0396 och yvonne.wilenius(at)sulo.fi

Dessa distansgymnastik-pauser erbjuds på finska:

Uutta keväällä 2021: Katso Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sivuilta tietoa etäliikuntatuokioista, jotka ovat avoimia kaikille syöpää sairastaneille ja sairastaville paikkakunnasta riippumatta:
Syöpää sairastaville tarjotaan liikuntaa | Lounais-Suomen Syöpäyhdistys (lounais-suomensyopayhdistys.fi)