Tule tukihenkilöksi

Haluatko tarjota keskusteluapua syöpään sairastuneelle tai hänen läheiselleen? Tule Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen vertaistukihenkilöksi.

Koulutamme vertaistukitukihenkilöitä, jotka ovat itse sairastaneet syövän ja toipuneet siitä. Vertaistukihenkilöt toimivat vapaaehtoisena keskustelu- ja kuunteluapuna vastasairastuneille syöpäpotilaille, ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. He eivät ota kantaa hoitoihin tai lääketieteellisiin kysymyksiin. Vertaistukihenkilöt ovat kaikkien vastasairastuneiden syöpäpotilaiden käytössä. Voimme välittää myös muiden maakunnallisten syöpäyhdistysten tukihenkilöitä.

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen alueelta löytyy tukihenkilöitä rinta-, leukemia-, melanooma-, sarkooma-, suolisto-, munuais-, kilpirauhas-, keuhko-, kohdunkaulan-, kives-, munasarja-, sylkirauhassyövän sekä aivokasvainsyöpäpotilaille.

Jos olet kiinnostunut vertaistukitoiminnasta, ota yhteyttä!

Tiedustelut ja välitys, avoinna ma─to klo 9─15

Helsinki, pääkaupunkiseutu ja Hämeenlinna:

p. 09 6962 1114,  9.1.2017 alkaen p. 044 730 3303 kuntoutusohjaaja Kirsi Roos

Lahti ja Riihimäki: