Tue toimintaamme

Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään. Kenenkään ei pitäisi jäädä sairautensa kanssa yksin. Auta meitä auttamaan. Tukemalla työtämme autat meitä toimimaan sairastuneiden tukena ja toivona. Voit antaa tukesi esimerkiksi testamenttilahjoituksena, osallistumalla keräykseemme tai järjestämällä oman merkkipäivä- tai muistokeräyksen.

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Auta syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään – tule mukaan Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoisena voit toimia esimerkiksi tukihenkilönä, paikallisosaston aktiivina tai lipaskerääjänä.

Tule tukihenkilöksi

Haluatko tarjota keskusteluapua syöpään sairastuneelle tai hänen läheiselleen? Tule Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen vertaistukihenkilöksi.

Tukijamme

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys kiittää toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Ilman tukeanne toimintamme ei olisi mahdollista.