Kirkkonummi

Tule mukaan Kirkkonummen paikallisosaston toimintaan, mukavien ihmisten seuraan. Oletpa itse syöpäpotilas tai syöpäpotilaan läheinen, kaikille löytyy vertainen ja saat tukea, jota annamme sinun hyväksesi.

Huomioithan osallistuessasi toimintaan seuraavat Essyn ohjeistukset:

• Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta, kun tulet ryhmään: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.
  • Riittävät turvavälit
  • Halutessasi voit käyttää maskia

Kuukausikokoontumiset

Osaston kuukausikokoontumiset kerran kuussa, pääsääntöisesti kuukauden toisena maanantaina klo 17:30 Kirkkonummen Palvelukeskuksen isossa salissa, Rajakuja 3, seuraavasti:

12.9.

10.10.

14.11. Tervetuloa tutustumaan Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan, mukana Inge-Brit Barkholt ja Satu Forsström Essystä.

12.12. klo 17:30 osaston joulujuhla palvelukeskuksessa. Ohjelmaa ja jouluiset tarjoilut.

Seuraa ilmoittelua: Kirkkonummen Sanomat, Tapahtumapäivyri

Liikunta

Liikuntaryhmät

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Satu Forsström p. 050 408 8420 ma-pe klo 9-15.
Sadun kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot