Kirkkonummi

Tule mukaan Kirkkonummen paikallisosaston toimintaan, mukavien ihmisten seuraan. Oletpa itse syöpäpotilas tai syöpäpotilaan läheinen, kaikille löytyy vertainen ja saat tukea, jota annamme sinun hyväksesi.

Paikallistoiminta on nyt käynnistymässä tauon jälkeen.

Huomioithan toimintaan osallistuessasi seuraavat Essyn suositukset:

• Suosittelemme maskin käyttöä paikallistoiminnassa.
  • Olet saanut kaksi koronarokotetta tai olet sairastanut koronan viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  • Älä osallistu toimintaan, jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai jos on vatsataudin oireita tai muita oireita, jotka voivat liittyä koronaoireisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta: pese kädet tai käytä käsien desinfiointiainetta.

Kuukausikokoontumiset

Osaston kuukausikokoontumiset kerran kuussa, pääsääntöisesti kuukauden toisena maanantaina klo 17:30 Kirkkonummen Palvelukeskuksen isossa salissa, Rajakuja 3.

8.11. klo 17:30 Luento”Naiset isänmaan puolustajina”, ev.luut.evp-tietokirjailija Heikki Tiilikainen.

13.12. klo 17:30 Osaston joulujuhla palvelukeskuksessa. Ohjelmaa, palkitsemiset, jouluiset tarjoilut.

Muut tapahtumat

11.11. klo 12 Johtokunnan kokous, Volsintie 14, kerhohuone. Vuoden 2022 toiminta.

20.11. klo 14 Teatterimatka Helsinkiin, Aleksanterin  teatteriin katsomaan Menopaussi -esitystä. Yhteiskuljetus. Matkan hinta (teatteri ja kuljetus) on 30 €. Sitovat ilmoittautumiset 22.10. mennessä Soilille sähköpostilla soili.paljakka(at)pp.inet.fi

Seuraa ilmoittelua: Kirkkonummen Sanomat, Tapahtumapäivyri

Liikunta

Liikuntaryhmät

Essyn neuvontapalvelu

Neuvontahoitaja Satu Forsström p. 050 408 8420 ma-pe klo 9-15.
Sadun kautta saat yhteyden tukihenkilöihin myös koronarajoitusten aikana.

Essyn kurssi- ja vertaisryhmätoiminta

Essyn yhteystiedot

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Soili Paljakka, p. 040 5650 945 ja sähköposti soili.paljakka(at)pp.inet.fi