Rekisteriselosteet ja saavutettavuusseloste

Tältä sivulta löydät rekisteriselosteemme sekä saavutettavuusselosteen.

Henkilötietojen käsittely jäsenrekisterissä (pdf)

Henkilötietojen käsittely osoitteenmuutoksissa (pdf)

Henkilötietojen käsittely sopeutumisvalmennuskursseissa (pdf)

Henkilötietojen käsittely tukihenkilötoiminnassa (pdf)

Henkilötietojen käsittely vapaaehtoistoiminnassa (pdf)

Henkilötietojen käsittely rintaproteesipalvelussa (pdf)

Saavutettavuusseloste (pdf)

SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden Digipalvelulain, saavutettavuusdirektiivin ja WCAG 2.1 -kriteerien mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry:n verkkosivuja osoitteessa www.etela-suomensyopayhdistys.fi (löytyvät myös osoitteella www.essy.fi).

Tämä seloste on laadittu yhdistyksen toimesta 22.9.2020.

Sivuston saavutettavuustilanne

Verkkosivuston rakenteen sekä sisällön saavutettavuutta on parannettu vuonna 2020. Sivustomme saavutettavuuden eteen tehtävä työ jatkuu, ja toivomme sivustomme käyttäjiltä palautetta ja kehitysehdotuksia.
Verkkosivustomme täyttää oman arviomme mukaan kriittisiltä osin saavutettavuusvaatimukset.

Palaute ja yhteystiedot

Jos löydät verkkosivultamme saavutettavuuteen liittyviä ongelmia tai haluat ehdottaa, miten sivustomme voisi ottaa käyttäjänsä huomioon entistä paremmin, toimi näin:

1. Ota yhteyttä meihin Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksessä. Voit joko lähettää sähköpostia osoitteeseen etela-suomi@essy.fi tai soittaa meille numeroon 044 730 3300. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa, ja pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

2. Jos ongelma ei ratkea kauttamme tai jos et saa meiltä tyydyttävää vastausta 14 päivän kuluessa, voit ottaa yhteyttä Etelä-Suomen aluehallintavirastoon. Tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot löydät osoitteesta www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Lähteet:

WCAG-ohjeistusta:
www.saavutettavuusvaatimukset.fi/lait-ja-standardit/tietoa-wcag-kriteereista/

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta:

www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190306

EU:n saavutettavuusdirektiivi: