Siirry suoraan sisältöön

Haastattelussa toimistosihteeri Leea

Tuuli Charalambous

Tuuli Charalambous

Mitä työtehtäviisi kuuluu, toimistosihteeri Leea Inkinen?

”Työskentelen tyypillisesti kolmena päivänä viikossa Essyn Lahden toimistolla. Tuolloin tehtäviini kuuluu asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin kasvokkainkin: muun muassa Essyn palveluihin ja jäsenasioihin liittyvää neuvontaa, ajanvarausta ja rintaproteesilaskutusta. Hoidan myös toimiston juoksevia asioita.

Kahtena päivänä viikossa teen viestinnän töitä kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median päivityksiä, mainoksia ja painoaineistoja sekä tarjouspyyntöjä etänä kotoa käsin. Työviikon sisältö kyllä vaihtelee usein.”

Millaisissa asioissa sinuun voi olla yhteydessä?

”Minuun voi ottaa yhteyttä monenlaisissa asioissa. Yleensä olemme Helsingissä työskentelevän toimistosihteerin Pirjon kanssa ihmisten ensimmäiset kontaktit Essyssä, koska vastaamme palveluneuvontapuhelimiin. Usein soittajalla tai toimistolle tulijalla ei ole ihan tarkkaa kysymystä. Monasti voi puhelu tai tapaaminen alkaa toteamuksella: ”En tiedä, soitinko / tulinko oikeaan paikkaan”. Siitä se sitten alkaa purkautumaan ja selviää, mitkä Essyn palveluista voisivat siinä kohtaa olla sopivia.

Palveluneuvontaan voi soittaa myös varatakseen ajan keskusteluun neuvontahoitajan kanssa tai esimerkiksi rintaproteesiin liittyvissä asioissa.”

Mikä työssäsi on parasta?

”Parasta työssäni on ihana, kannustava työyhteisö sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen kasvokkain ja puhelimitse. Työ on vaihtelevaa ja välillä haastavaa – siinä voi kokea onnistumisen tunteita.”

Kerro jotain ajankohtaista Essyn toiminnasta tai omasta työstäsi?

”Toukokuussa aletaan miettimään syksyn toimintaa ja siitä viestimistä. Meillä Lahden toimistolla on myös hiljattain aloittanut uusi neuvontahoitaja, Merja.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?

”Yritän liikkua mahdollisimman paljon. Tykkään kävellä, mieluiten luonnossa esimerkiksi metsässä. Kesällä hoidan puutarhaa, teen käsitöitä, luen, auttelen vanhaa sukulaista. Milloin mitäkin.”

Millaisia terveisiä haluaisit lähettää Essyn toiminnassa mukana oleville?

”Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!”

Kuvassa Leea ulkona nojaamassa puuhun

*

Essyn yhteystiedot löytyvät täältä.