Siirry suoraan sisältöön

Viisi syytä liittyä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi

Tuuli Charalambous

Tuuli Charalambous

Alueellisen syöpäyhdistyksemme jäsenyys on jo itsessään kannanotto syöpää sairastavien ja heidän läheistensä puolesta. Jäseniä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksessä eli tuttavallisemmin Essyssä on noin 11 300. Jokainen uusi jäsen on meille arvokas, joten tervetuloa liittymään joukkoon!

1. Voit olla jäsen omalla tavallasi.

Vaikka monella jäsenellämme on kokemusta syövästä oman tai läheisen sairastamisen kautta, ei sinulla tarvitse olla. Kuka tahansa täysi-ikäinen voi liittyä Essyn jäseneksi. Voit tulla mukaan vapaaehtoistoimintaamme tai tarjota ideoitasi toimintamme kehittämiseksi – tai voit myös ihan vain olla jäsen. Jo jäseneksi liittyminen itsessään on aktiivinen kannanotto tärkeän asian puolesta.

2. Jäsenmaksullasi mahdollistat tietoa ja tukea heille, joita syöpä koskettaa.

Jäsenenä mahdollistat konkreettisella tavalla syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen maksuttomia neuvonta-, ryhmä- ja vertaistukipalveluja Etelä-Suomen alueella. Jäsenmaksuilla katetaan noin kolmannes Essyn toiminnan rahoituksesta, joten jokainen jäsenyys on siksikin erityisen tärkeä. Vuonna 2022 jäsenmaksun suuruus on 25 euroa.

3. Saat tietoa syöpään liittyvistä aiheista suoraan kotiisi.

Saat tietoa syöpäaiheista muun muassa kotiin postitettavan, pidetyn Syöpä-lehden kautta. Syöpä-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Halutessasi voit jäseneksi liittyessäsi valita lehden ruotsinkielisen liitteen.

4. Saat myös muita jäsenetuja.

Jäsenenä sinulle kuuluu Syöpä-lehden paperiversion lisäksi myös muita jäsenetuja. Lue tämänhetkisistä jäseneduistamme lisää: https://www.essy.fi/jasenyys/jasenedut/

5. Olet osa Syöpäjärjestöjen laajempaa yhteisöä.

Syöpäjärjestöjen eri yhdistyksiin kuuluu yhteensä suunnilleen 110 000 jäsentä, joista noin 11 300 on Essyn jäseniä. Yhdessä meitä on suuri joukko syöpää sairastavien ja heidän läheistensä asialla. Yhdessä tavoittelemme jokaiselle hyvää elämää ilman syöpää ja syövästä huolimatta.

Olethan yhteydessä, jos jokin mietityttää tai jos kaipaat apua jäseneksi liittymisessä.

*

Yhteystietomme löydät täältä: https://www.essy.fi/yhteystiedot-ja-muu-info/yhteystiedot/

Liity jäseneksi: https://www.essy.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/

Lue, mitä jäsenemme ovat kertoneet syistään liittyä Essyyn: https://www.essy.fi/ajankohtaista/blogit/maaliskuinen-essynjaseneksi-kampanja-nosti-esiin-jasenyyden-syita/