Helsinki: Teemalliset keskusteluryhmät syöpään sairastuneiden läheisille

Ryhmä on suunnattu ensikertaa syöpään sairastuneen läheisille. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan kertaan oman kiinnostuksen ja mahdollisuuden mukaan. Tapaamiskerroilla jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tunteita samankaltaisia asioita ja elämänvaihetta läpikäyvien kanssa. Alustuksen jälkeen on vapaata keskustelua teeman johdattelemana.

Syksyllä 2020 torstaisin klo 14:30–16 seuraavasti:
10.9. Elämänmuutos läheisen sairastuessa. Miten tästä eteenpäin?
8.10. Miten parisuhde voi? Mukana seksuaaliterapeutti Mari Päiväniemi, HUS Syöpäkeskus.
29.10. Lapsiperheen arki toisen vanhemman sairastuessa.
26.11. Työn ja muun elämän yhteensovittaminen. Työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström, Suomen Syöpäpotilaat ry.
3.12. Työkaluja hyvinvointiin ja jaksamiseen läheisenä.

Paikka: Syöpätautien klinikka, 3 krs. neuvontahoitajan huone, Haartmaninkatu 4 (tai Paciuksenkatu3), Helsinki

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Ilmoittautuminen ryhmiin edelliseen päivään mennessä Satu Forsström p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi