Riihimäki: Vertaistukiryhmä pitkäaikaista, kroonista syöpää sairastaville PERUTTU TOISTAISEKSI

Vertaistukiryhmä järjestetään torstaisin klo 13–14:30 seuraavasti: 9.1., 30.1., 5.3., 2.4. ja 7.5.2020 Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa osoitteessa Temppelikatu 7 A 1, Riihimäki (käynti pihan puolelta).

Tervetuloa keskustelemaan muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia.

Ryhmän ohjaajana toimii neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voit osallistua kaikkiin tai vaikkapa vain yhteen tapaamiseen.
Ryhmä on maksuton.