Siirry suoraan sisältöön

Haemme neuvontahoitajaa Lahden toimipisteeseen

 

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys on terveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpää sekä tukea ja kuntouttaa syöpäpotilaita ja heidän läheisiään.

Haemme Lahden toimipisteeseen neuvontahoitajaa puolipäivätyöhön kahdeksi vuodeksi.

Neuvontahoitajan tehtävänä on syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä monipuolinen tukeminen ja rintaproteesisovitustyö.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme terveydenhuollon amk / opistotason tutkintoa, perehtyneisyyttä syöpään sairastuneen hoitotyöhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi yhteistyö- ja organisointikykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Kokemus järjestö- ja projektityöstä katsotaan eduksi. Työhön liittyy matkustamista toimialueella sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään järjestölähtöistä syöpäpotilaan ja hänen läheistensä psykososiaalista tukemista. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelyyn. Lahden toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä neuvontahoitaja ja toimistosihteeri.  Saat perehdytyksen toimintaympäristöön ja tehtävään. Työsuhde-etuna tarjoamme lounas- ja liikuntasetelit. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas asia. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua alan koulutuksiin.

Työ alkaa tammikuun alussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 17.10.2021, klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteella inge-brit.barkholt@essy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Inge-Brit Barkholt, 044 730 3301, ke 6.10. klo 13-14, to 7.10. klo 14-15, ti 12.10. klo 14-15, ja pe 15.10. klo 9-10.