Siirry suoraan sisältöön

Koronavirusohjeistus Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan osallistuville

Hyvä Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry:n toimintaan osallistuva!

Haluamme osaltamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Siksi pyydämme sinua noudattamaan alla antamiamme ohjeita osallistumisesta yhdistyksen ja sen paikallisosastojen ja -kerhojen järjestämiin kursseihin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tiedotamme, mikäli alla olevat, organisaatiotamme koskevat ohjeet oleellisesti muuttuvat.

Ohjeet yhdistyksen ja sen paikallisosastojen ja -kerhojen toimintaa osallistuville koronaviruksen varotoimenpiteistä

  1. Jos vierailet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) nimeämillä epidemia-alueilla (tällä hetkellä Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio)) tai olet ollut kontaktissa sairastuneiden tai altistuneiden kanssa, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen ja sen paikallisosastojen ja -kerhojen toimintaan liittyviin tapaamisiin 14 vuorokauden ajan kotiutumisestasi tai altistuksesta.Huomioithan, että lyhytaikainenkin oleskelu riskialueiden lentokentillä rinnastetaan matkustamiseen alueella. Riskialueet saattavat muuttua, noudatamme THL:n määritelmää.
  2. Jos sinulla on flunssaoireita, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen ja sen paikallisosastojen ja -kerhojen toimintaan – huolimatta siitä, oletko oleillut riskialueilla tai oletko tietoinen mahdollisesta altistuksesta koronavirukselle.
  3. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme sinua pesemään kätesi toimitiloihimme saapuessasi.

Muuta huomioitavaa
Mikäli epäilet altistumista koronavirukselle, ole välittömästi yhteydessä paikkakuntasi terveydenhuoltoon esimerkiksi puhelimitse tai chatin kautta. Älä mene paikan päälle.

Seuraa viranomaisohjeistusta. Suomessa viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Ulkoministeriö vastaa matkustusohjeista ja maakohtaisista matkustustiedotteista.

 

Inge-Brit Barkholt

Toiminnanjohtaja
Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry