Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöjen ryhmätoiminta palaa tauolta 1.7.

8.6.2020

Syöpäjärjestöt jatkavat koronaviruksen vuoksi tauolla ollutta kasvokkaista ryhmätoimintaa 1.7.2020 alkaen.Kasvokkaiseen ryhmätoimintaan osallistuminen on monille tarpeellista ja tärkeää poikkeuksellisen kevään jälkeen. Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan ryhmien turvallisen järjestämisen.

Ryhmien ohjaajat huolehtivat siitä, että ryhmien osallistujamäärät pidetään riittävän pieninä ja ryhmät järjestetään tiloissa, joissa kaikilla on mahdollisuus sekä käsien pesuun että desinfioimiseen. Tiloissa huolehditaan tehostetusta siivouksesta ja 1-2 metrin turvavälien noudattamisesta.

Osallistujia pyydetään arvioimaan itse yhteistyössä hoitavan tahon tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, voiko hän tämänhetkisessä terveydentilassaan osallistua kasvokkaiseen toimintaan.

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen palveluissa siirrytään kasvokkain tapahtuvaan toimintaan 16.8.2020 alkaen tilanteen niin salliessa. Siihen saakka palvelut toteutetaan puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Neuvontahoitajan kanssa on mahdollista erikseen sopia Teams-videotapaaminen.