Siirry suoraan sisältöön

Haemme neuvontahoitajaa Lahden toimipisteeseen

Neuvontahoitaja Etelä-Suomen Syöpäyhdistykseen

 Etelä-Suomen Syöpäyhdistys on terveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpää sekä tukea ja kuntouttaa syöpäpotilaita ja heidän läheisiään.

Haemme nyt Lahden toimipisteeseen neuvontahoitajaa.

Neuvontahoitajan tehtävänä on syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä monipuolinen tukeminen sekä vertaistukitoiminnan koordinoiminen ja kehittäminen toimialueella. Yhdistyksellä on palveluntuottajana rintaproteesivälitys, joka kuuluu myös osittain neuvontahoitajan tehtäviin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme terveydenhuollon amk / opistotason tutkintoa, perehtyneisyyttä syöpään sairastuneen hoitotyöhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi yhteistyö- ja organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja ja osittain verkkopohjaista (Microsoft Teams) työskentelyä. Kokemus järjestö- ja projektityöstä katsotaan eduksi. Työhön liittyy matkustamista toimialueella sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään uusia työmuotoja. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen. Saat perehdytyksen toimintaympäristöön ja tehtävään. Työsuhde-etuna tarjoamme lounas- ja liikuntasetelit. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas asia. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua alan koulutuksiin.

Työ alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Valituksi tulija palkataan Etelä-Suomen Syöpäyhdistykseen ja alkusijoituspaikka on Lahden toimipiste.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 26.6.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella inge-brit.barkholt(at)essy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Inge-Brit Barkholt, 044 730 3301. Parhaiten tavoitettavissa ke 15.6., klo 9-11.